Twinkels

Leeftijd: 
1e en 2e leerjaar

Deze groep bestaat uit leden van 6 tot 7 jaar. Dit is jullie leiding:

JONATHAN PIETERS

Hallo, ik ben Jonathan. Ik start dit jaar mijn studies handelsingenieur aan de Universiteit van Gent. In mijn vrije tijd hou ik ervan te skaten met vrienden, weg te gaan en amuseer ik me bij de beste jeugdbeweging in Beglië: KLJ! Ik ben ondertussen al 11 jaar lid en start mijn tweede jaar leiding.


ANKE DE NAEYER

Hey hey! Ik ben Anke, 20 jaar en studeer lager onderwijs aan Odisee in Aalst. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal, fitness en uiteraard KLJ! Dit jaar start ik mijn vijfde jaar leiding, daarvoor was ik reeds een paar jaar actief lid. Deze periode in mijn leven zal ik me altijd blijven herinneren! #kljmoorselforlife


PAULINE VAN CAMP

Hallo, ik ben pauline ! Ik ben 16 jaar, en zit in mijn 5de jaar economie talen te DvM Humaniora. ik ben ondertussen al 11 jaar lid van de KLJ, waaronder nu mijn eerste jaar als leiding ! Verder heb ik geen andere hobby’s, maar in mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn vrienden en huisdieren.


LEEN VAN LANGENHOVE

Hey allemaal! Ik ben Leen, ik ben 17 jaar en zit in mijn laatste jaar in Dvm Humaniora. Ik zit al 9 jaar op de klj en dit is mijn eerste jaar als leiding. In mijn vrije tijd doe ik aan lopen, spreek ik af met vrienden EN amuseer ik mij op de KLJ!!!