Over ons

Hou je van buiten spelen met vrienden, een leuke tijd beleven, op tocht gaan,...? Wel dan is KLJ iets vor jou! Wij voorzien namelijk iedere zondag van 14u to 17u de allerleukste activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar ( eerste leerjaar) 

Ben je benieuwd? Wacht niet langer en kom zeker eens langs! 

INSCHRIJVEN

Wil je vast lid worden? Schrijf je dan zeker in. Dit gaat zo: 

1) Het inschrijvings geld bedraagt €26 voor het oudste kind en €13 voor elk ander kind dat ingeschreven wordt. 

2) Het totale bedrag schrijf je over naar BE26 7370 2712 9529

3) Wanneer er iets veranderd is of u een nieuw lid wenst in te schrijven, vragen wij u zeker een medische fiche in te vullen. Deze bezorg je dan aan Jari Verreycken, hij sluit de inschrijvingen af. De medische fiche kan je verkrijgen op zondag of hier downloaden: 

MEDISCHE FICHE

Voila, jouw inschrijving bij de leukste jeugdbeweging van het land is voltooid én zo ook de verzekering bij iedere activiteit.


KLJ WAT?

KLJ staat voor Katholieke Landelijke Jeugd en bestaat al meer dan 90 jaar. De Boeren- en boerinnenbond richtte de BJB (Boerenjeugdbond) op. In 1965 veranderde BJB naar KLJ en werd de ‘Groene Kring’ opgericht voor jonge boeren en tuinders. Deze zijn de dag van vandaag verenigd in één vzw.

KLJ kende vroeger enkel niet gemengde groepen voor jongens en meisjes ouders dan 16 jaar. Sinds de jaren ’70 veranderde dit naar gemengde afdelingen voor kinderen van 6 jaar.


ORGANISATIE

KLJ telt meer dan 200 afdelingen, deze worden overkoepeld door gewesten van dezelfde streek. KLJ- Moorsel is zo deel van Vlaams-Brabant (Brabantse Katers). Ieder gewest wordt vertegenwoordigt door een lid van het Regionaal Bestuur en deze regio’s worden dan vertegenwoordigt door het nationaal beleid.

 

Voor meer informatie check dan zeker deze site: https://www.klj.be/